Få styr på din bundlinje

6 september, 2017

Dit bogholderi og din administration bør være noget, du vedligeholder løbende. Du risikerer at få dig en ubehagelig overraskelse, hvis du kun sjældent har mulighed for at danne dig overblik over din bundlinje. Udviklingen kan nemlig pludselig have taget en uheldig drejning, uden at du har haft mulighed for at gøre noget for at forebygge det. Heldigvis er der hjælp at hente med det effektive styringsværktøj fra Optimize.

Løbende bogføring kan være svært at passe ind i en travl hverdag. Resultatet bliver, at bilagene hurtigt hober sig op. Med et værktøj til understøttelse af din administration bliver det nemt at skabe overblik. Du sparer samtidig tid på din bogføring. Optimize har værktøjet, der kan hjælpe dig med at sætte din bogføring i system, så du får styr på din bundlinje.

Hvornår skal man bogføre?

Når det gælder virksomhedens bogføring, så kan du aldrig være for ivrig med at opdatere. Ved daglig bogføring af dine bilag, holder du dit bogholderi ajourført, og kan altid følge med i den økonomiske udvikling. En af fordelene ved at bruge Optimize er også, at dit bogholderi altid er opdateret. Vi bogfører dine bilag dagligt. Hvis du ønsker det, kan vi også bogføre ugentligt eller f.eks. hver 14. dag.

Vi gør det samtidig nemt for dig at bogføre løbende. Vi sparer dig for tid ved at tage os af den mest tidskrævende del af bogføringen. Du får din egen mailadresse, som du blot indsender dine bilag til. Så sørger vi for at bogføre bilagene, og allerede næste dag kan du se udviklingen.

Hvad er fordelene ved daglig bogføring?

Uanset virksomhedens størrelse, så er administration tidskrævende arbejde. Jo sjældnere du vedligeholder din bogføring, jo mere tid skal du bruge på at skabe overblik over udviklingen og identificere eventuelle udfordringer. Dine udfordringer kan have vokset sig tilsvarende større, jo længere tid der går. Ved daglig ajourføring og overvågning af det økonomiske overblik, får du identificeret de økonomiske udfordringer, inden de udvikler sig til større problemer med længerevarende konsekvenser for bundlinjen.

I stedet får du mulighed for at agere på baggrund af den aktuelle økonomiske situation. Ved at få mulighed for løbende at vurdere, hvad der skal til for at optimere din bundlinje, får du en unik mulighed for at sikre det bedste resultat. Med daglig bogføring undgår du også forfaldne debitorer, da vi sørger for, at ingen udestående fakturaer bliver overset.

Optimize sikrer dig økonomisk overblik og hjælper dig med at holde styr på din bundlinje.