Økonomisk overblik

Mere overblik, mere forretning

Er du begravet i økonomi, og bruger du for lidt tid på din kerneforretning? Overlad store dele af den daglige administration til os, så holder vi et vågent øje med din indtjening, likviditet og soliditet overfor banken. Vi giver dig det totale overblik, og du får mere tid til din forretning.

Bogholderi, økonomifunktion og sparringspartner

Med Optimize får du bogholderi, økonomifunktion og sparringspartner i én samlet løsning. Vi bogfører dagligt (eller efter behov) dine bilag og sørger for, at du har dine nøgletal lige ved hånden. Det betyder, at du altid har det økonomiske overblik. Og du har præcis viden om, hvordan din virksomhed klarer sig. Det gør det lettere, når vigtige beslutninger skal træffes.

Vi overtager den daglige bogføring, så du får mere tid til din kerneforretning. Ikke flere lange aftener, store bunker af papirer og glemte fakturaer. Vi har lavet en simpel løsning til dig, så du nemt kan sende alle bilag i vores retning. Så tager vi ansvaret, og du får arbejdsro.

Samtidig holder vi et vågent øje med din økonomi og dine nøgletal. Vi påpeger udsving, som vi ikke kan forklare. Vi starter en dialog og stiller de nødvendige og opklarende spørgsmål. Sammen holder vi din virksomhed på rette kurs.

Du får dagligt et komplet økonomisk overblik, og mere tid til din forretning.

Svar på 9 spørgsmål og find din pris

Tag testen